Op maat bouwen

ZeroHuis bouwt iedere woning volledig op maat met hoogwaardige materialen. Nog enkele maanden overleven op een bouwwerf of onmiddellijk thuiskomen in een tot in de puntjes afgewerkt huis? Als klant hebt u een enorme keuzevrijheid. We geven u meteen vijf redenen om met ZeroHuis aan de slag te gaan!

op maat 1a
1. Onze expertise in een persoonlijke aanpak

Subsidies, materialen, bouwmethodes, en nog zoveel meer. Wij bieden een helder overzicht en scheppen duidelijkheid waar nodig. Doordat we een klein -maar zeer gedreven- team zijn, hebt u steeds hetzelfde aanspreekpunt en zijn de communicatielijnen kort.

op maat 2
2. Ons groot engagement en garantie op kwaliteit

ZeroHuis bouwt uw woning, als was ze voor onszelf. We kiezen daarom resoluut voor kwaliteitsvolle materialen en een high-end afwerking. Wij bouwen geen 100 huizen per jaar, maar een beperkt aantal steengoede en mooie huizen. Een groot -wederzijds- vertrouwen is cruciaal!

massief v2
3. Garantie op luchtdichtheid

Een goede luchtdichtheid draagt bij aan een kwalitatieve isolatie en de energiezuinigheid van uw woning. Wij garanderen dan ook dat uw woning de afgesproken eisen haalt.

op maat 3
4. Een grote flexibiliteit, op alle vlakken

Energiezuinig massief bouwen kan in elke woning en voor elke stijl. U kan daarbij steeds rekenen op hoogwaardige materiaalsuggesties en een verzorgde afwerking.

op maat 4
5. Alles kan, niets moet

Bij ZeroHuis zijn alle klanten koning, en daarom verliezen we uw wensen geen seconde uit het oog. Bovendien zoeken wij samen met u naar de meest gepaste energietechnieken voor uw project en uw budget. ZeroHuis bouwt zowel winddichte ruwbouw, casco of instapklare woningen en zorgt zelfs voor de inrichting, schilderwerken en de buitenafwerking als u dat wenst. We beloven een piekfijne afwerking van uw droomhuis. 

U kan bouwen op ZeroHuis. Laten we kennismaken!

We nodigen u graag uit in onze kijkwoning voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Maak een afspraak

droomhuis dankzij zerohuis

51T0861 HDR

Tijdloos wonen in Westerlo. Deze mooie woning past perfect in haar groene en rustige omgeving.

Bekijk deze woning

MG 1552

Deze moderne woning in Olen steelt de show. De natuurlijke lichtinval complimenteert de strakke inkleding.

Bekijk deze woning