LG Zerohuis woningF Scherpenheuvel 72dpi 3 min
Jeroen en Laura
Van het intakegesprek, detailuitwerking, projectopvolging tot en met oplevering wordt er correct, transparant en met constante aandacht voor de wensen van de klant gewerkt. Het team van Zerohuis bestaat daarnaast ook gewoonweg uit toffe enthousiaste persoonlijkheden die voldoening halen uit klanten zo goed mogelijk begeleiden in het realiseren van hun woningwensen.
Zerohuis werkt met een netwerk van vertrouwde partners zowel op de werf als in toelevering, van bijvoorbeeld badkamer, keuken, etc. Ook daar wordt er tot in detail naar de wensen van de klant gewerkt met ook weer diezelfde aandacht voor transparantie rond prijzen en een zo goed mogelijk eindresultaat.
Zelf zijn we na het doorlopen van het hele traject heel blij en nog harder overtuigd van onze bewuste keuze om met Zerohuis te werken. De bouw van je woning is uiteraard een grote investering van zowel middelen als tijd en daarin wil je onnodige stress vermijden door met de juiste mensen samen te werken: dit is exact wat we bij Zerohuis hebben mogen ervaren!
LG Zerohuis woningMO Boechout 72dpi 8 min
Wim en Kathleen

In 2015 kochten we een bouwgrond . We trokken daarvoor naar Gent naar het architectenbureau Denc!, pioniers in duurzaam bouwen. We hebben verschillende aannemers gecontacteerd langs rechteroever van de Schelde in Antwerpen en Limburg. Op dat moment bleek wat Denc! uitgewerkt was, toch geen evidentie voor aannemers in onze regio. ZeroHuis was wel bereid om zo ver mee te gaan. Het was voor ons een pluspunt dat ze openstonden voor zaken die voor de meeste aannemers toen nog te exotisch was. Ook op andere punten dachten ze mee bv. zijn we op voorhand met de leverancier van de ramen gaan samenzitten, met ook de architect bij zodat iedereen op 1 lijn zat.

Onze bouw zelf is heel kort opgevolgd, niet alleen door de architect, maar ook door onszelf. ZeroHuis heeft echt wel drie schoonmoeders mee op de werf gehad. Om aan onze (toch wel veeleisende) verwachtingen te voldoen schakelden ze ook een extra werfleiding in. Waar er punten niet ok waren zijn die allemaal opgelost (bv. een stukje tegel dat afgebroken was, een screen met gescheurd doek), in het merendeel van de gevallen voor wij er hen op attent moesten maken.

Een derde groot voordeel vonden wij dat ondanks het feit dat zij een totaalaanbod bieden, ze niet verplichten om voor alle posten te werken. Voor sommige posten zijn we zonder probleem met een eigen aannemer in zee gegaan. Dit is nooit een probleem geweest, je moet natuurlijk wel rekening houden met de planning.

Is dan alles rozegeur en maneschijn? Het blijft natuurlijk een werf. We hebben 1 mindere aannemer gehad, maar daar heeft de extra opvolging wel geholpen. En zoals ook bij elke werf staat en valt alles met een goede voorbereiding, zeker bij een klassieke aanneming.

Slotsom: ja we zijn tevreden, ZeroHuis is een serieuze aannemer. Voor mensen die niet vertrouwd zijn met 'den bouw' is het echte bouwproces dikwijls heel stressvol. Maar als ik vergelijk wil ZeroHuis echt zijn woord nakomen. En zoals bij elke aannemer: eerst goed voorbereiden/afspreken en goed opvolgen (zelf en/of de architect) loont.

Kerschot
Roel en Debbie
De samenwerking met Zerohuis is perfect verlopen.
Vanaf het begin wordt er meegedacht en geluisterd naar de wensen van ons als bouwheer.
Om na een perfecte opvolging en begeleiding tot een schitterend eindresultaat te komen.
Alle gemaakte afspraken en beloftes werden door Zerohuis nagekomen.
Zeer behulpzame en vriendelijke mensen om mee samen te werken.
Knipsel v5
John en Hui

We zijn in 2020 in contact gekomen met Zero - huis, want we hadden van onze huidige buren vernomen dat ze heel tevreden waren met hun nieuwe bouw. we mochten ook met veel geluk in hun huis binnengaan om het huis te bezoeken, we zijn nog steeds dankbaar ervoor. we waren onder de indruk dat het huis heel mooi en deftig afgewerkt is. daarna hadden we met Jeroen de aannemer afgesproken. we waren heel warm ontvangen en heel gedetailleerd besproken over alle mogelijkheden voor de design en de inrichting.

Na de eerst contact met Zero - Huis hadden we toen een enorm betrouwbaar gevoel over onze toekomstige woning, zoals beloofd is alles daarna heel goed verlopen. bij iedere vooruitgang hielden ze ons op de hoogte en gaven ze ons beste opties om het huis optimaal te maken. met de werfleider Michiel hadden we heel vaak mogen spreken(voor wie we ook heel dankbaar zijn, omdat hij altijd rekening hield met onze gedachten en gevoelens bij alle stappen), over bv.de veranderingen van onze ideeen, we voelden ons van begin tot het einde altijd heel zeker dat dit huis onze droomhuis ging worden, met heel veel vreugde mogen we erin wonen.

En over de facturen en betalingen waren we soms in de war, omdat we soms verschillende betalingen moesten uitvoeren, maar telkens als we aan Jolien(admin.) mogen vragen, geeft ze altijd met veel geduld duidelijke antwoorden. we waren dus altijd heel zeker over onze uitgaves die niet altijd evident waren.

Ten slotte zijn we er heel dankbaar voor, ik heb daarna vrienden die kwamen bezoeken, ze waren ook heel blij voor ons dat we kans mochten hebben om met Zero - Huis te mogen werken!

Dank jullie wel, team Zero - Huis, we wensen jullie nog heel veel succes en weten dat we altijd op jullie kunnen rekenen!

178873298 455132098928670 4389520366757848106 n
Jory en Zoë
"In 2020 heeft Zerohuis onze droomwoning gebouwd op minder dan een jaar tijd.
Zerohuis volgt alles op van A tot Z. Ontwerpen van het plan, meedenken naar de meest geschikte technieken, elektriciteitsplannen, ... Noem maar op.
Tijdens de bouw wordt regelmatig gecontroleerd of alles volgens plan verloopt en wordt naar de klant toe gecommuniceerd via uitgebreide werfverslagen.
Ze werken samen met betrouwbare aannemers en leveranciers die hun afspraken nakomen.
Zelfs na de oplevering kan je nog bij Zerohuis terecht met eventuele problemen.
Wij hadden jammer genoeg problemen met de houten buitendeuren, die door een productiefout waren verkleurd door vocht.
Zerohuis heeft ervoor gezorgd dat deze zo snel mogelijk volledig werden vernieuwd door de leverancier. Netjes opgelost!
Zerohuis belooft een zeer energiezuinige woning, en komt die belofte ook na.
Handig voor ons tijdens de energiecrisis, onze energiefacturen zijn steeds betaalbaar gebleven."
LG Zerohuis woningD MeenselKiezegem 72dpi 38 min
David en Catherine
"Uitstekende partij om mee samen te werken voor een energieneutrale woning! ZeroHuis denkt mee aan het ontwerp en de technische uitwerking, geeft goede ideeën en wenst ten alle tijde een kwalitatief hoogstaand resultaat af te leveren. Ook de service na de oplevering verloopt perfect.
We zouden opnieuw met ZeroHuis in zee gaan en de energie efficiëntie heeft zich de afgelopen twee jaar in de praktijk bewezen.
En niet onbelangrijk: aangename mensen!"
LG Zerohuis woningVD Herenthout 72dpi 1 min
Glenn en Jolien
"Wij hebben in 2018 met Zerohuis gebouwd.
Ze gaven ons een gevoel van een betrouwbare, eerlijke en bekwame bouwonderneming te zijn. Na de oplevering kan ik uit volle borst zeggen dat dit 100% klopte.
De lastenboek was standaard al zeer compleet, iets wat van andere spelers niet gezegd kan worden. De lastenboek werd dan 100% op onze wensen afgestemd.
Er werd met ons meegedacht in elke stap van het proces. Zeer vriendelijk en behulpzaam wanneer we vragen of zorgen hadden.
Wat toen een sterk argument was, was dat ze vanaf stap 1 dachten in termen van isolatie en energiezuinigheid. In die tijd was nog niet elke bouwonderneming daarmee zo hard mee bezig. Het feit dat ze ook reeds voorzieningen hadden om later te gebruiken, sprak ons ook enorm aan.
Kortom, een top team met een top resultaat! 10/10 dat ik ze aanbeveel!"
LG Zerohuis woningD Ham 72dpi 5 min
Maarten
Ik spreek vol lof over Zerohuis. Zeer aangename ontwikkelaar om zonder zorgen uw huis te laten bouwen. Ze staan open voor alle vragen, zoeken alles tot in de puntjes uit, opvolging is beter dan je zou verwachten met een prachtig huis als resultaat.
Daarnaast gericht op energiezuinige woningen, iets dat in de toekomst een must moet zijn in de nieuwbouw. Ikzelf spreek van een resultaat met een E-peil van -1.
Ik kan de dames en heren van Zerohuis alleen maar aanraden! Jullie leveren topwerk af!
Toon en Tinne
"Wij hebben samengewerkt met Zerohuis in de periode rond 2019. Zij hebben ons steeds correct bijgestaan met raad en daad en waren dag en nacht bereikbaar voor advies en assistentie.
Michiel was altijd raadpleegbaar of telefonisch bereikbaar en voor ons als leken was dit toch wel mooi meegenomen.
Na oplevering heb ik nog een aantal keer terug beroep gedaan op hun expertise rond bepaalde topics en ook toen bleven ze ons steeds verder helpen ondanks dat hun werf was opgeleverd.
Klantenservice en vriendelijkheid zijn 2 dingen waar ze echt in uitblinken voor mij.
Bovendien bevat Jeroen de kunst om moeilijke dingen te vertalen naar eenvoudige zaken zodat wij als onervaren bouwers er toch mee aan de slag konden."

U kan bouwen op ZeroHuis. Laten we kennismaken!

We nodigen u graag uit in onze kijkwoning voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Maak een afspraak