Moderne woning in Grobbendonk

Toen Tom en Marjolein de eerste keer bij ons langs kwamen, samen met hun oom-architect uit Nederland, keken wij een beetje raar op moet ik bekennen. Dit was geen doorsnee dossier, maar zulke uitdagingen vinden we juist de leukste en we zijn dan ook heel blij dat we dit project hebben mogen realiseren!

Deze uit de kluiten gewassen woning in de bossen van Grobbendonk heeft geen alledaagse indeling en dat maakt het resultaat des te aangenamer. Een eethoek van bijna 6m hoog of een slaapkamer met een plafond op 5 m kom je nu eenmaal niet elke dag tegen. Maar als je door de woning loopt geeft dat een heerlijk ruimtelijk gevoel. 

De creatieve vormgeving, niet-alledaagse kleuren en andere keuzes, gigantische glaspartijen of uitstekend buitenschrijnwerk, de prachtige oversteken in hout achteraan afgewerkt met ingewerkte ledstrips, het zijn één voor één troeven van deze prachtige woning. 

Bovendien heeft deze woning ook heel wat energetische troeven. Ondanks de grillige vorm konden we afkloppen op een S-peil van 27 en een E-peil van 6. Dit was o.a. mogelijk door het gebruik een geothermische warmtepomp, een bijzondere ecologische thuisbatterij en een energiemanagementsysteem. De energiewende is hier alvast ingezet.

Energiewaarden

  • E-peil = 6
  • S-peil = 27
LG Zerohuis woningC Grobbendonk 72dpi 1 min
LG Zerohuis woningC Grobbendonk 72dpi 11
LG Zerohuis woningC Grobbendonk 72dpi 13
LG Zerohuis woningC Grobbendonk 72dpi 3 min
LG Zerohuis woningC Grobbendonk 72dpi 10
LG Zerohuis woningC Grobbendonk 72dpi 12
LG Zerohuis woningC Grobbendonk 72dpi 15
LG Zerohuis woningC Grobbendonk 72dpi 6 min
LG Zerohuis woningC Grobbendonk 72dpi 7 min
LG Zerohuis woningC Grobbendonk 72dpi 14
LG Zerohuis woningC Grobbendonk 72dpi 17 min
LG Zerohuis woningC Grobbendonk 72dpi 9 min

U kan bouwen op ZeroHuis!

We nodigen u graag uit in onze kijkwoning voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

maak een afspraak